Στην Κύπρο… «YES MEN» – Στην Ολλανδία ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Στην Κύπρο… «YES MEN» – Στην Ολλανδία ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση της Ολλανδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που αποφάσισε την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν (2019-2020) στην Eredivisie, χωρίς μάλιστα να υπάρξει πρωταθλητής, αλλά ούτε και διαβάθμιση και ήδη υπήρξαν οι πρώτες ΑΜΕΣΕΣ αντιδράσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο κύβος ερρίφθη: Οριστικά ΠΑΥΛΑ για τη φετινή σεζόν και χωρίς διαβάθμιση!

Συγκεκριμένα, αντέδρασε έντονα σε αυτή την απόφαση η Άλκμααρ, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον πρωτοπόρο Άγιαξ, αλλά και η 6η Ουτρέχτη που διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Μάλιστα, αν δεν κάνουν… κωλοτούμπα στην πορεία, αναμένεται αμφότερες να προσφύγουν στην UEFA, διεκδικώντας το δίκιο τους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αντιδράσεις και από άλλες ομάδες.

Στην Κύπρο βέβαια, μην περιμένετε τέτοιες αντιδράσεις. Ούτε από τις ομάδες, ούτε από την ΚΟΠ…

Γ.Ι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δηλώσεις Λοϊζίδη λίγες ώρες μετά τις αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ και τι… «ΠΑΙΖΕΙ» για διοργανώσεις ΚΟΠ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια που αφορά όλους στο ποδόσφαιρο – «Βρήκαμε την ευκαιρία… Τέτοιους έχουμε…» – Τι είπε για αύξηση ομάδων

Θα ΠΛΗΓΟΥΝ έντονα οι αθλητικοί δημοσιογράφοι…

Οι ομάδες «ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ» από τη διακοπή – Θα’ χει πολλή ΔΟΥΛΕΙΑ ο Νεοφυτίδης

The post Στην Κύπρο… «YES MEN» – Στην Ολλανδία ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Σε αχαρτογράφητα νερά κινείται το κυπριακό, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη, με τη Λευκωσία να προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια. Την ίδια ώρα, στην έδρα των ΗΕ, ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αναφορικά με τους χειρισμούς του ιδίου κατά τη  διάρκεια της άτυπης διάσκεψης, φαίνεται ότι θα βάλει στο τραπέζι αυτό που διάφοροι κύκλοι στη Λευκωσία ψιθυρίζουν εδώ και καιρό και που δεν είναι άλλο, από την ιδέα της αποκεντρωμένης Ομοσπονδίας.