Όπου υπάρχει «καπνός», υπάρχει και… μεταγραφή

Όπου υπάρχει «καπνός», υπάρχει και… μεταγραφή

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…».

Κάτι τέτοιο μοιάζει να είναι το σκηνικό στον ΑΠΟΕΛ, μιας και φαίνεται ότι η επόμενη μεταγραφική περίοδος θα βρει Πρόδρομο Πετρίδη και Μαρίνο Ουζουνίδη να κινούνται στο παζάρι στην αγορά που γνωρίζει αρκετά καλά ο Ελλαδίτης κόουτς.

Τα δημοσιεύματα από Ελλάδα εδώ και βδομάδες, με παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ πως είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, δείχνουν ξεκάθαρα ότι εκεί θα κινηθεί για ενίσχυση με τη νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο η Κυπριακή ομάδα.

Ονόματα παικτών από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη γράφτηκαν και συνεχίζονται να γράφονται για ΑΠΟΕΛ.  Μπορεί επί της παρούσης ο επίσημος ΑΠΟΕΛ να μην μπαίνει σε επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις τέτοιων σεναρίων, αλλά όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την τρέχουσα σεζόν και περάσει η όλη κατάσταση με την πανδημία με τον κορωνοϊό τότε θα «φουντώσει» η ονοματολογία ποδοσφαιριστών από Ελλάδα.

Σ.Ν.

The post Όπου υπάρχει «καπνός», υπάρχει και… μεταγραφή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE