Ο Κάανεν ξεχώρισε τον Παναγή (Οι δηλώσεις του)

Ο Κάανεν ξεχώρισε τον Παναγή (Οι δηλώσεις του)

Ως κορυφαίο της σημερινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ, χαρακτήρισε τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Κωνσταντίνο Παναγή, ο τεχνικός του Απόλλωνα Τόν Κάανεν.

Ο Ολλανδός γνώρισε την ήττα στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων» και τόνισε στις δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε δύο φανταστικές ευκαιρίες και έπρεπε να προηγηθούμε. Το ματς άλλαξε, η Ομόνοια έκανε περισσότερες ευκαιρίες αλλά θα έλεγα πως κορυφαίος του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας τους. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια ήταν καλύτερη αλλά όταν δει κάποιος την ευκαιρία που έβγαλε με το δοκάρι και αυτήν στο δεύτερο μέρος, ήταν ο καλύτερος.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Είχαμε προβλήματα πριν το παιχνίδι αλλά και στο ημίχρονο. Ο Αγγελής ένιωσε ενοχλήσεις και ο Ρομπέρ άντεξε μόνο πέντε λεπτά. Δεν υπάρχει δικαιολογία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE