ΛΑΡΝΑΚΑ: Τηλεφώνημα κινητοποιήσε την πυροσβεστική- Τετράποδη ψυχούλα έπεσε σε πηγάδι- VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τηλεφώνημα κινητοποιήσε την πυροσβεστική- Τετράποδη ψυχούλα έπεσε σε πηγάδι- VIDEO

Σε διάσωση σκύλου στην επαρχία Λάρνακας προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 23/4 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου.

Σύμφωνα με μήνυμα της Δύναμης σκυλάκι χρειάστηκε τη βοήθεια τους, με την περιπέτεια μετά από επιχείρηση να ολοκληρώνεται με ευτυχή κατάληξη.

'Και αυτά χρειάζονται τη βόηθεια μας σε ώρα ανάγκης ! Διάσωση σκύλου απόψε από πηγάδι σε περιοχή χωριού της Επαρχίας Λάρνακας. Διασωστική ομάδα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας « Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπολου» καταρριχήθηκε στο πηγάδι με ειδικό διασωστικό εξοπλισμό και αφού διέσωσε το σκύλο τον παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους!' αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE