ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα είναι ΣΟΥΠΕΡ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ, αν υπάρξει ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…

Θα είναι ΣΟΥΠΕΡ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ, αν υπάρξει ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…

Δουλεύει σκληρά στο σπίτι ο Σερζ Γκακπέ, φρόντισε ο ίδιος να μας το δείξει πριν μερικά 24ωρα, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε τραυματιστεί τέλη Ιανουαρίου, ήταν παροπλισμένος για ενάμισι μήνα. Αν δεν προέκυπτε η υγειονομική κρίση, θα προλάβαινε δεν θα προλάβαινε 2-3 ματς στο φινάλε της σεζόν.

Στο σενάριο που αρχίσουν ξανά οι διοργανώσεις αρχές Ιουνίου, λογικά θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αλλά και τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Θα περιμένει κι αυτός να «μπει» σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όταν θα ληφθεί απόφαση να επαναρχίσουν οι προπονήσεις στο Κολόσσι.

Ο Γκακπέ έχει πετύχει έξι τέρματα σε 13 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, δυο λιγότερα από τον Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος πουλήθηκε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο, που «χτυπήθηκε» από τραυματισμό ο Γάλλος επιθετικός.

Πολύ παραγωγικός ήταν ο Γκακπέ, όταν η ομάδα έπαιζε με το σύστημα 3-4-3. Να σημειώσουμε ότι ο 32χρονος παίχτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2021.

The post Θα είναι ΣΟΥΠΕΡ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ, αν υπάρξει ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top