ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας

Θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας του ΟΚΥπΥ στη Λεμεσό, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 835 δειγματοληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, από σύνολο περίπου 1,400 δειγματοληπτικών ελέγχων έχουν μέχρι στιγμής γίνει 835 σε επαγγελματίες υγείας, που εργάζονται στο ΓΝ Λεμεσού και στα Κέντρα Υγείας Παλαιού Νοσοκομείου και Λινόπετρας.
 
Εξάλλου, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης νοσηλεύονται 26 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ επαγγελματίας υγείας  που προσβλήθηκε από τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ακολούθως στον 5ο όροφο, αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα  στο νοσοκομείο αναφοράς.
 
Στη ΜΕΘ συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος και δυο με τραχειοστομία.
 
Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση σε σχέση με τα άτομα που προσήλθαν για εξέταση στο ΤΑΕΠ του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού ή στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE