Παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα μέχρι τις 4 Μαΐου

Παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα μέχρι τις 4 Μαΐου

Παράταση των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 4 Μαΐου, ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση, 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι τα περιοριστικά μέτρα που έληγαν στις 27 Απριλίου θα παραταθούν για άλλη μία εβδομάδα. Αυτό συνεπάγεται ότι μέχρι τότε θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν ανοίξει καμία επιχείρηση. 

Όπως σημειώθηκε, πάντως, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας διάγγελμα στο οποίο θα παρουσιάσει το σχέδιο για το χρονοδιάγραμμα σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων. 

Τέλος, ο Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε και στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής λέγοντας ότι οι ηγέτες της ΕΕ καλούνται να συζητήσουν την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων στα κοινά προβλήματα που γεννά για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της η πανδημία του κορωνοϊού. “Ένα από τα βασικά ζητήματα στη σημερινή ημερήσια διάταξη είναι η δημιουργία Ταμείου Ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας με την αξιοποίηση καινοτόμων χρηματοοικονομικών εργαλείων. Οι θέσεις της χώρας μας είναι γνωστές”, τόνισε ο κ. Πέτσας. Εξήγησε ότι οι θέσεις αυτές αναπτύχθηκαν έγκαιρα από τον πρωθυπουργό στην κοινή επιστολή με άλλους 8 Ευρωπαίους ηγέτες προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE