ΛΕΜΕΣΟΣ: Φοβούνται ότι ο Ιάκωβος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας- 'Εξετάζεται το σενάριο φόνου εκ προμελέτης'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φοβούνται ότι ο Ιάκωβος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας-  'Εξετάζεται το σενάριο φόνου εκ προμελέτης'

Τα χειρότερα μπαίνουν πλέον στα μυαλό φίλων και συγγενών του 26χρονου Ιάκωβου Κουμή τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και δύο περίπου μήνες.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έρικας Καβάζη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου το βράδυ της Τετάρτης 22/4 ο 26χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής, το κινητό του παραμένει απενεργοποιημένο εδώ και βδομάδες ενώ και οι έρευνες των Αρχών εδώ και βδομάδες δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Ο πατέρας του 26χρονου, Ηλίας Κουμή, μιλώντας στον Alpha Κύπρου, απήυθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τον ίδιο ή την Αστυνομία, καθώς δεν υπάρχει κάποια πληροφορία εδώ και αρκετό καιρό.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκης Σωτηριάδης ανέφερε ότι ο 26χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο παρελθόν επαφές με πρόσωπο που έχουν εγκληματικό παρελθόν και εξετάζεται το ενδεχόμενο κατά πόσον έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας ενώ σημείωσε πως: «Έχουμε κατά νου το άρθρο του ποινικού κώδικα, την απαγωγή με σκοπό τον φόνο  εκ προμελέτης»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.