Οι… κολακευτικές απαντήσεις του Κωστή για Μαργκάσα και Τιάγκο!

Οι… κολακευτικές απαντήσεις του Κωστή για Μαργκάσα και Τιάγκο!

Λιγομίλητος αλλά ουσιαστικός ο Ιωάννης Κωστή ξεχώρισε τους Ρενάτο Μαργκάσα και Τιάγκο στη συνέντευξη του στο Instagram της Νέας Σαλαμίνας.

Σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε απάντησε… Μαργκάσα και για τον καλύτερο ξένο της Νέας Σαλαμίνας τα τελευταία χρόνια διάλεξε τον Τιάγκο. Ο ένας πλέον είναι στην Ανόρθωση και ο άλλος στην Ομόνοια και μάλιστα διακρίνονται.

 

The post Οι… κολακευτικές απαντήσεις του Κωστή για Μαργκάσα και Τιάγκο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE