ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 'Καμπάνα' σε 37χρονο για την παραβίαση- Ήταν και παράνομος

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 'Καμπάνα' σε 37χρονο για την παραβίαση- Ήταν και παράνομος

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 37χρονο αλλοδαπό για παράνομη παραμονή στο έδαφος της ΚΔ και παραβίαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος παρουσιάστηκε την Τετάρτη 22/4 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να του ανακοινωθεί η ποινή του.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 ημερών για παραβίαση του διατάγματος περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου .

Επίσης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για την κατηγορία της παράνομης παραμονής στο έδαφος της ΚΔ .

Οι ποινές συντρέχουν.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.