Θυμήθηκε την περιβόητη φάση με Βάλε και Ζαχίντ σε ΑΠΟΕΛ-Απόλλων – «Πέναλτι και κίτρινη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμήθηκε την περιβόητη φάση με Βάλε και Ζαχίντ σε ΑΠΟΕΛ-Απόλλων – «Πέναλτι και κίτρινη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σημερινή εκπαιδευτική φάση που ετοιμάστηκε από το Τμήμα Διαιτησίας ΚΟΠ, αφορά επίσης την στέρηση προφανούς ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, με μαρκάρισμα εντός της μεγάλης περιοχής.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, όταν ένας ποδοσφαιριστής υποπέσει σε μια παράβαση εναντίον του αντιπάλου μέσα στην επανορθωτική του περιοχή, η οποία στερεί στον αντίπαλο μια προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος και ο διαιτητής παραχωρήσει πέναλτι, ο αμυντικός ή ο τερματοφύλακας πρέπει να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα αν η παράβαση ήταν στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα.

Πηγή: Cfa.com.cy

The post Θυμήθηκε την περιβόητη φάση με Βάλε και Ζαχίντ σε ΑΠΟΕΛ-Απόλλων – «Πέναλτι και κίτρινη» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE