ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Απενεργοποιήθηκαν προσωρινά οι αιτήσεις Ειδικών Επιδομάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Απενεργοποιήθηκαν προσωρινά οι αιτήσεις Ειδικών Επιδομάτων

Οι αιτήσεις για τα πέντε Μέτρα Στήριξης έχουν απενεργοποιηθεί προσωρινά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας.

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο στην ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας για τα μέτρα σχετικά με τους εργαζόμενους για τον κορωνοϊό (https://www.coronavirus.mlsi.gov.cy/, οι χρήστες λαμβάνουν το πιο κάτω μήνυμα:


Σημαντική Ενημέρωση: Οι αιτήσεις ΕΕΑ.1 μέχρι ΕΕΑ.5 για τα πέντε (5) Μέτρα Στήριξης του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχουν απενεργοποιηθεί προσωρινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE