ΥΦΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: 'Δεν πρέπει να ξεγράψουμε τη φετινή τουριστική περίοδο - Αναμένονται τουρίστες το χειμώνα'

ΥΦΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ:  'Δεν πρέπει να ξεγράψουμε τη φετινή τουριστική περίοδο - Αναμένονται τουρίστες το χειμώνα'

Ξεκάθαρος ήταν ο υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος για την φετινή τουριστική περίοδο δίνοντας μηνύματα θετικά προς τις τουριστές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Τουρισμού, Σάββα Περδίο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεγράψουμε τη φετινή τουριστική περίοδο.

'Παρά το γεγονός, είπε, ότι δεν θα υπάρξουν αφίξεις μέχρι τον Ιούνιο, η Κύπρος πρέπει να είναι έτοιμη να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που αναμένεται να παρουσιαστούν, όταν τα δεδομένα αλλάξουν΄ανέφερε σε δηλώσεις του.

Οπως δήλωσε στο Τρίτο, ' η Κύπρος διαχειρίστηκε πολύ καλά την κρίση και αυτό λαμβάνεται υπόψιν από τους οργανωτές ταξιδίων'.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι είναι θετικές οι ενδείξεις από τη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία, τις Σκανδιναβικές χώρες, την Ελλάδα, το Ισραήλ και από χώρες του Αραβικού Κόλπου.

Ανέφερε, ακόμη, πως εάν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα της πανδημίας, αναμένεται τουρισμός από τη Βρετανία και τη Ρωσία, κατά τους χειμερινούς μήνες.

Τέλος διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια - μέσω διαφόρων προγραμμάτων, να αυξηθεί ο εσωτερικός τουρισμός από το 6 με 7% που είναι σήμερα, στο 10 με 12%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE