ΛΙΒΑΝΟΣ: Ένοπλος σκότωσε τη γυναίκα του και άλλους οκτώ ανθρώπους - Οι πρώτες πληροφορίες

ΛΙΒΑΝΟΣ: Ένοπλος σκότωσε τη γυναίκα του και άλλους οκτώ ανθρώπους - Οι πρώτες πληροφορίες

`Eνας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και άλλους οκτώ ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του, στη χειρότερη μαζική δολοφονία που έχει σημειωθεί εδώ και πολλά χρόνια στον Λίβανο, ανέφερε μια πηγή στις υπηρεσίες ασφαλείας.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος διέφυγε αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα του και κατόπιν πυροβόλησε και σκότωσε άλλους οκτώ ανθρώπους στην πόλη Μπαακλίνε, 45 χιλιόμετρα νοτίως της πρωτεύουσας Βηρυτού.

Ο άνδρας χρησιμοποίησε μια επαναληπτική καραμπίνα. Το δημόσιο ειδησεογραφικό πρακτορείο NNA μετέδωσε ότι το κίνητρό του παραμένει ασαφές. Η πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters ωστόσο είπε ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο για "έγκλημα τιμής". Τα πέντε από τα θύματα ήταν Σύροι και μεταξύ αυτών ήταν και δύο παιδιά ηλικίας 15 και 10 ετών που διέμεναν σε ένα γιαπί, όπου έγινε η σφαγή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέα σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα για αξιολόγηση της κατάστασης γύρω από τον αφθώδη πυρετό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για ενημέρωση και συντονισμό των επόμενων ενεργειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE