ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:Το κρούσμα στην Eurofresh βρισκόταν ήδη σε αυτοπεριορισμό

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:Το κρούσμα στην Eurofresh βρισκόταν ήδη σε αυτοπεριορισμό

Σε αυτοπεριορισμό από τις 13/4/2020 για προληπτικούς λόγους, βρισκόταν ο υπάλληλος που είχε επιβεβαιωθεί ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό της εταιρείας Eurofresh Fruit & Vegetables Ltd στο εργοστάσιο στο Γέρι, καθώς μέλος της οικογένειάς του είχε έρθει  σε επαφή με  επιβεβαιωμένο κρούσμα εκτός των εγκαταστάσεων της εταιρείας, η οποία προέβη σε σχετική γραπτή ανακοίνωση.

Αναφέρεται επίσης ότι η εταιρεία, "σεβόμενη το κοινωνικό σύνολο και τα σχετικά  διατάγματα του Υπουργού Υγείας, προχώρησε άμεσα στην απολύμανση όλων των  εγκαταστάσεων  και οχημάτων της. Επιπρόσθετα διευθέτησε ώστε, τόσο τα πιο πάνω άτομα όσο και όλο το προσωπικό της εταιρείας να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας που ήρθαν σε άμεση επαφή με το εν λόγω επιβεβαιωμένο κρούσμα τελούν σε κατ’ οίκον περιορισμό".

Η εταιρεία προσθέτει ότι κατόπιν συνεννόησης και με το Υπουργείο Υγείας, λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και θα συνεχίσει τη λειτουργία της κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE