ΕΛΛΑΔΑ: Στους 121 οι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.401 συνολικά κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Στους 121 οι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.401 συνολικά κρούσματα

Στους 121 έχουν ανέλθει οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς το τελευταίο 24ωρο πέντε ακόμη ασθενείς κατέληξαν. 

Παράλληλα, το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 156 νέα κρούσματα και συνολικά 2401. Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 59 ασθενείς, ενώ έχουν εξετασθεί 55, 666 δείγματα. 

Από τα 156 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, τα 150 βρίσκονται στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κρανίδι. Από αυτούς 148 είναι πρόσφυγες και δύο εργαζόμενοι, όλοι ασυμπτωματικοί.

Όπως ανακοινώθηκε, η δομή στο Κρανίδι έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα ενώ ενισχύονται οι ιατρικές υπηρεσίες και έχουν παρθεί έκτακτα μέτρα προστασίας του πληθυσμού. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE