AΠΟΚΑΛΥΨΗ Λουκάκου: «Τον Γενάρη 23 στους 25 παίκτες της Ιντερ ήταν άρρωστοι»!

AΠΟΚΑΛΥΨΗ Λουκάκου: «Τον Γενάρη 23 στους 25 παίκτες της Ιντερ ήταν άρρωστοι»!

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε ότι στις αρχές του χρόνου όλο το ρόστερ της Ιντερ είχε αρρωστήσει και ότι ίσως ήταν κορωνοϊός, μα δεν τους έγινε ποτέ το τεστ.

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Ρομέλου Λουκάκου αναφορικά με τον ίδιο και γενικότερα τους παίκτες της Ιντερ. Ο Βέλγος επιθετικός εξήγησε ότι πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, συνέβη κάτι πρωτόγνωρο στα αποδυτήρια της ομάδας του και με βάση αυτό πιστεύει ότι άπαντες πιθανώς να είχαν κολλήσει τον Covid-19, αλλά κανείς δεν έμαθε ποτέ εάν τελικά συνέβη ή όχι:

«Τέλος Δεκεμβρίου είχαμε μία βδομάδα εκτός δράσης και όταν επιστρέψαμε, παίξαμε με την Κάλιαρι, όπου αρκετοί παίκτες μας, όπως κι εγώ, αισθανθήκαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσωπικά είχα χρόνια να αρρωστήσω, αλλά έπρεπε να πάω απ’ ευθείας στο κρεβάτι μου, δεν ένιωθα καλά. Τον Γενάρη 23 από τους 25 παίκτες της Ιντερ ήταν άρρωστοι, αλλά δεν τους έγινε ποτέ το τεστ για κορωνοϊό».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post AΠΟΚΑΛΥΨΗ Λουκάκου: «Τον Γενάρη 23 στους 25 παίκτες της Ιντερ ήταν άρρωστοι»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE