ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Σε αρνητικό έδαφος το αργό - Δε θα υπάρχει πλέον χώρος αποθήκευσης για τη πλεονάζουσα ποσότητα

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Σε αρνητικό έδαφος το αργό - Δε θα υπάρχει πλέον χώρος αποθήκευσης για τη πλεονάζουσα ποσότητα

Σε αρνητικό έδαφος κινούνταν και πάλι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το αμερικανικό πετρέλαιο, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες ότι οι ΗΠΑ δεν θα έχουν πλέον χώρο για να αποθηκεύσουν την πλεονάζουσα ποσότητα πετρελαίου που συσσωρεύεται λόγω του μέτρων περιορισμού για τον κορωνοϊό.

Το αμερικανικό αργό παράδοσης Μαΐου κινείτο στα -7 δολάρια το βαρέλι στις 12:55 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το Reuters. Χθες έκλεισε στα -37,63 δολάρια το βαρέλι.
 
 Το βαρέλι του μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας υποχώρησε σήμερα κάτω από τα 20 δολάρια, στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2001, λόγω της μείωσης της ζήτησης για τον `μαύρο χρυσό` και των πιέσεων που ασκεί η αύξηση των αποθεμάτων του αργού.
 
 Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, στις 13:25 ώρα Κύπρου, το βαρέλι του μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας παράδοσης Ιουνίου σημείωσε πτώση 18,93% στα 20,73 δολάρια στο Λονδίνο, έχοντας νωρίτερα υποχωρήσει έως στα 18,10 δολάρια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE