ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός με δύο πτήσεις

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός με δύο πτήσεις

Την πραγματοποίηση δύο πτήσεων για επαναπατρισμό φοιτητών, Κυπρίων πολιτών και νόμιμα διαμενόντων στη Δημοκρατία πολιτών από το Κίεβο, το Κισινάου, το Βουκουρέστι, τη Φρανκφούρτη και τη Θεσσαλονίκη, έχουν διευθετήσει τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωσή τους, τα δύο Υπουργεία ανακοινώνουν ότι συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου του 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από το Βουκουρέστι προς το αεροδρόμιο Λάρνακας και αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου του 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από τη Φρανκφούρτη στην Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό στη Θεσσαλονίκη. 

Σημειώνεται ότι η διενέργεια των πιο πάνω πτήσεων είναι προσφορά του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) που εισέφερε ποσό ύψους 100 χιλιάδων ευρώ και της εταιρείας πετρελαιοειδών PETROLINA που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE