ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα με Έλληνα διεθνή πυροδοτεί ο Ατρόμητος!

Βόμβα με Έλληνα διεθνή πυροδοτεί ο Ατρόμητος!

Ο διεθνής με την «γαλανόλευκη» φορ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ

Αποτελεί ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Ελλάδος, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει μπει «σφήνα» στους θεωρητικά μεγάλους της Super League, αποτελώντας υπολογίσιμη… μονάδα μέτρησης.

Ο λόγος για τον Ατρόμητο, που επιδιώκει να ανέβει τα σκαλιά του ποδοσφαιρικού του αναστήματος, φέρνοντας στο Περιστέρι έναν εν ενεργεία διεθνή Έλληνα άσο. Οι μεταγραφικές… κεραίες της ομάδας της Δυτικής όχθης συλλαμβάνουν το σήμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος είναι «φευγάτος» από την Τούμπα.

Ο διεθνής με την «γαλανόλευκη» φορ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ και ψάχνει για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, η οποία βαδίζει προς τη δύση της. Αν και το… προχωρημένο της ηλικίας του «Σάλπι» αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, οι Περιστεριώτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την υπογραφή του 33χρονου άσου, που βλέπει να μην έχει μέλλον στο «δικέφαλο».

Θα ενδώσει στο «φλερτ» του Ατρομήτου ακολουθώντας τα χνάρια του πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, του Κώστα Κατσουράνη, ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του στη μεγάλη του ποδοσφαιρική αγάπη; Ιδού η απορία…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top