ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα μέτρα που θα τηρούνται στις παραλίες το καλοκαίρι

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα μέτρα που θα τηρούνται στις παραλίες το καλοκαίρι

Νοουμένου πως όλα πάνε κατ΄ ευχήν και τον Μάιο θα αρχίσει σταδιακή άρση των μέτρων ελέω κορωνοϊού, οι παραλίες της Κύπρου θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Μόνο που θα τηρηθούν ειδικά μέτρα. Όπως, άλλωστε, σημειώνεται σε ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας dikaiologitika.gr το καλοκαίρι δεν θα εξαφανιστεί με έναν μαγικό τρόπο ο κορονοϊός, θα συνεχίσει να υπάρχει και όλοι θα πρέπει να είμαστε σε… συναγερμό.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Themaonline.com

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα μέτρα που θα τηρούνται στις παραλίες το καλοκαίρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.