Πρόταση μέσω... twitter στον Κλοπ!

Πρόταση μέσω... twitter στον Κλοπ!

Μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να αποχωρήσει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ανοιχτός σε προτάσεις και αυτή που έκανε την αρχή ήταν η... Sheffield FC.

O λόγος για τον αρχαιότερο σύλλογο στον κόσμο (έτος ίδρυσής του το 1857) που βρίσκεται τώρα στην όγδοη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος (ερασιτεχνικό πρωτάθλημα) και ο οποίος φρόντισε να προλάβει άπαντες στην κούρσα της απόκτησης του 47χρονου Γερμανού τεχνικού!

"Αγαπητέ Γιούργκεν Κλοπ, εάν ψάχνεις για μία νέα πρόκληση στην Αγγλία, θα είμαστε ευτυχείς να συζητήσουμε", ήταν το άκρως ευρηματικό tweet από την πλευρά του αγγλικού συλλόγου που αν μη τι άλλο απέδειξε ότι διαθέτει μπόλικο χιούμορ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE