Μικρή ανάσα αισιοδοξίας για την ταλαιπωρημένη Ιταλία: Μειώθηκαν τα κρούσματα - Περιορισμός του αριθμού των νεκρών

Μικρή ανάσα αισιοδοξίας για την ταλαιπωρημένη Ιταλία: Μειώθηκαν τα κρούσματα - Περιορισμός του αριθμού των νεκρών

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 570 ασθενείς και καταγράφηκαν 3.951 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία.

Την ίδια ώρα, 1.985 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 147.577. Οι νεκροί έφτασαν τους 18.849. Παράλληλα, 30.455 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Την Πέμπτη (16/04), το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 143.626 και είχαν χάσει την ζωή τους 18.279 άνθρωποι ενώ 28.470 είχαν θεραπευθεί.

Την ίδια ώρα, 3.497 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 28.242 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 66.534 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 56.048 και οι νεκροί 10.238.

Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 19.128 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 2.397. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 13.421, με 793 νεκρούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.