Καρφιά για το ποσοστό των κρουσμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καρφιά για το ποσοστό των κρουσμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θετικές είναι οι ελπίδες της προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύη και μέλος των ‘Γιατρών του Κόσμου, Ελένης Θεοχάρους όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η κ. Θεοχάρους τονίζει πως 800 κρούσματα σε μια χώρα των 800.000 ατόμων αντιστοιχεί σε ποσοστό της τάξεως του 0.1%.

Μετά από αυτό η κ. Θεοχάρους αναφέρει στην ανάρτηση της πως οι εκτιμήσεις για το 13-16% θετικούς ήταν λάθος και προσθέτει επίσης πως μέχρι την Πέμπτη θα έχουμε 0 κρούσματα.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE