Γιώργος Λιάγκας: «Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορωνοϊό»

Γιώργος Λιάγκας: «Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορωνοϊό»

Τα γενέθλια του είχε την Κυριακή του Πάσχα (19/04), ο μεγάλος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης.

Έτσι, οι συντελεστές της εκπομπής “Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα” ευχήθηκαν στον παρουσιαστή σήμερα τα καλύτερα για το γιο του και αυτός βρήκε έτσι την ευκαιρία να μιλήσει για τα παιδιά του και πως περνάνε την καραντίνα.

«Στα παιδιά ήταν δύσκολα τις 15 ημέρες που ήταν σε καραντίνα με τη μαμά τους, γιατί η Φαίη ως γνωστό το πέρασε… τώρα εγώ αμφιβάλλω αν το πέρασε γιατί δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα ποτέ, αλλά οκ…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με χιουμοριστική διάθεση.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πέρασε τη μέρα του Πάσχα μαζί με τα παιδιά του και τη Φαίη Σκορδά, αφού όπως είπε αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος από τους γιους του έχει γενέθλια.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE