ΚΥΠΡΟΣ: Δύο πτήσεις από Λάρνακα προς Κίεβο και Φρανκφούρτη

ΚΥΠΡΟΣ: Δύο πτήσεις από Λάρνακα προς Κίεβο και Φρανκφούρτη

Την πραγματοποίηση δύο πτήσεων από Λάρνακα προς Κίεβο και Φρανκφούρτη διευθέτησαν τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την Τρίτη και την Τετάρτη (21-22/04).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, όσοι φοιτητές και πολίτες το επιθυμούν μπορούν να αναχωρήσουν από την Κύπρο με τις πιο ακόλουθες πτήσεις: 
 
Την Τρίτη 21 Απριλίου 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από την Λάρνακα προς το Κίεβο (CY280). Το κόστος του εισιτηρίου από την Λάρνακα προς το Κίεβο ανέρχεται στα 148.73 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του σχετικού φόρου.   
 
Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από την Λάρνακα προς την Φρανκφούρτη (CY376). Το κόστος του εισιτηρίου από την Λάρνακα προς την Φρανκφούρτη ανέρχεται στα 198.73 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του σχετικού φόρου. 
 
Η αγορά του εισιτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας από τους ενδιαφερόμενους μέσω της ιστοσελίδας της CYPRUS AIRWAYS www.cyprusairways.com ή από την Τρίτη μετά τις 09.00 π.μ. τηλεφωνικώς στο 80008111, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE