Πόσταρε δύο ιστορικές φωτογραφίες ο Μιχαηλίδης – Η αφιέρωση του και η επική ατάκα: «Για να ‘σπάσει’ ο Διαμαντής που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πόσταρε δύο ιστορικές φωτογραφίες ο Μιχαηλίδης – Η αφιέρωση του και η επική ατάκα: «Για να ‘σπάσει’ ο Διαμαντής που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφίες από το παρελθόν από τον ποδοσφαιρικό Άρη, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην προπονητής, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μαζί με το πιο κάτω κείμενο.

Αναλυτικά:

“Η σειρά του ιστορικού ΑΡΗ Λεμεσού σήμερα: Η πρώτη φωτό είναι από τον πρώην συμπαίκτη και νυν αιώνιο φίλο μου Τάκη Μιχαήλ, από το παλιό και παραδοσιακό ΓΣΟ το 1968-69.

Τη δημοσιεύω για να «σπάσει» ο Διαμαντής που με περιπαίζει ότι ελάχιστα έπαιξα στον ΑΡΗ, ενώ στη φωτό είμαι ενδεκάδα με ιερά τέρατα της ομάδας.

Για την ιστορία, ο Διαμαντής ήταν τότε στη Β’  ομάδα… Η φωτό αυτή αφιερώνεται στους δύο τότε συμπαίκτες μας, Χρύσο Παπακώστα και Αντώνη Φαντομά, που μας έφυγαν νωρίς…

Τη δεύτερη φωτό δεν θυμάμαι ποιος φίλος μου την έστειλε, είναι όμως η φιναλίστρια ομάδα του ΑΡΗ Λεμεσού 1989.

Χάσαμε στον τελικό κυπέλλου από τη συμπολίτισσα ΑΕΛ με 3-2 στην παράταση, με πρόεδρο τότε τον αειθαλή Δώρο Ιερόπουλο!

Θεωρώ αυτή την ομάδα του ΑΡΗ, την καλύτερη που προπόνησα στα 5,5 χρόνια που ήμουν προπονητής, σε 2 θητείες στο Λεμεσιανό σωματείο!

Η φωτό αυτή αφιερώνεται στους τρεις που έφυγαν νωρίς: τον αιώνιο έφορο Χριστάκη Μιχαηλίδη (1ος όρθιος από αριστερά, μεσαία γραμμή) και στους 2 ποδοσφαιριστές Θέμη Θεμιστοκλέους (6ος όρθιος από αριστερά, μεσαία γραμμή) και Cristo Denchev (1ος καθήμενος από δεξιά, πρώτη σειρά).

Αιωνία η μνήμη όλων και καλή τύχη στον ΑΡΗ Λεμεσού…”.

The post Πόσταρε δύο ιστορικές φωτογραφίες ο Μιχαηλίδης – Η αφιέρωση του και η επική ατάκα: «Για να ‘σπάσει’ ο Διαμαντής που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE