ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18 ασθενείς νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή -- 4 στη ΜΕΘ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18 ασθενείς νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή -- 4 στη ΜΕΘ

Συνολικά 18 ασθενείς  με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Οι τέσσερις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σημειώνεται ότι δύο από τα τέσσερα άτομα που νοσηλεύονταν στη ΜΑΦ είχαν παρουσιάσει επιπλοκές και διακομίσθηκαν διασωληνωμένα σε άλλα νοσοκομεία.
 
Μετά τη βελτίωση της υγείας τους οι δύο ασθενείς επέστρεψαν στο Νοσοκομείο Αναφοράς για αποθεραπεία, ωστόσο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η κατάσταση της υγείας των 18 συνολικά ασθενών κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς καλή.
 
Εντός της ημέρας αναμένεται να δοθούν δύο εξιτήρια σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκαν για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.
 
Ο ένας ασθενής θα μεταφερθεί στο σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 ημέρες και ο άλλος θα διακομισθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, όπου θα μείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE