ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18 ασθενείς νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή -- 4 στη ΜΕΘ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18 ασθενείς νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή -- 4 στη ΜΕΘ

Συνολικά 18 ασθενείς  με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Οι τέσσερις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σημειώνεται ότι δύο από τα τέσσερα άτομα που νοσηλεύονταν στη ΜΑΦ είχαν παρουσιάσει επιπλοκές και διακομίσθηκαν διασωληνωμένα σε άλλα νοσοκομεία.
 
Μετά τη βελτίωση της υγείας τους οι δύο ασθενείς επέστρεψαν στο Νοσοκομείο Αναφοράς για αποθεραπεία, ωστόσο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η κατάσταση της υγείας των 18 συνολικά ασθενών κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς καλή.
 
Εντός της ημέρας αναμένεται να δοθούν δύο εξιτήρια σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκαν για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.
 
Ο ένας ασθενής θα μεταφερθεί στο σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 ημέρες και ο άλλος θα διακομισθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, όπου θα μείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE