Μύρισε Πάσχα στο Eden Resort -Μαγευτικές εικόνες στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης -VIDEOS

Μύρισε Πάσχα στο Eden Resort -Μαγευτικές εικόνες στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης -VIDEOS

Κι όμως! Μύρισε Πάσχα και στο Eden Resort στην Τερσεφάνου όπου φιλοξενεί ασθενείς θετικών στον κορωνοϊό.

Της Έλενας Τσιακούπη

Οι τελευταίοι δεν χρήζουν νοσηλείας αλλά επιτήρησης από επαγγελματίες υγείας, καθώς ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται ασυμπτωματικοί ασθενείς.

Με παραπομπή από το Νοσοκομείο Αναφοράς στην ελεύθερη Αμμόχωστο, οι εν λόγω ασθενείς μετέβησαν στο ειδικό αυτό κέντρο αποκατάστασης και συνεχίζουν να στερούνται αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο το εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης έκανε την έκπληξη και ετοίμασε μια γιορτινή ατμόσφαιρα για τους φιλοξενούμενους. Οι μαγευτικές εικόνες που καταγράφονται στο οπτικό υλικό που παρουσιάζουμε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Οι ασθενείς παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία της Αναστάσεως κρατώντας κεριά με το Άγιο Φως.

Ανάλογο σκηνικό την Κυριακή του Πάσχα, με γιορτινό μενού, κόκκινα αβγά, φλαούνες και σούβλα.

Στο Κέντρο υπάρχει 24ωρη φρούρηση και τηρούνται «αυστηρότατα πρωτόκολλα». Τα φιλοξενούμενα πρόσωπα είναι απομονωμένα στα δωμάτια τους, που διαθέτουν όλες τις ανέσεις, δεν έχουν καμία επαφή με το νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό του Eden, ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση τους εκτός του δωματίου τους, σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο ακόμα και στο διάδρομο που βρίσκεται μπροστά από το δωμάτιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE