Δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, αλλά έκαναν τηλεδιάσκεψη… οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση

Δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, αλλά έκαναν τηλεδιάσκεψη… οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση

Με την μεσολάβηση του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου, η Liga και η ομοσπονδία τα είπαν για οκτώ ώρες, σχετικά με το πως και το πότε θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις, ενόψει και της επανέναρξης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, και ο ομόλογος του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, Λουίς Ρουμπιάλες, δεν θέλουν ούτε να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Με την μεσολάβηση του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου (CSD), όμως, τα είπαν για οκτώ ώρες (!) το Σάββατο (18/4), με θέμα συζήτησης την επανέναρξη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, ώστε να μπορεί να σωθεί… ό,τι σώζεται στην φετινή σεζόν του κορονοϊού.

Επειδή τα χρήματα που «γεννάει» το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητα για όλους, το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο πήρε την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, η οποία έφερε αρκετά πιο κοντά τις δύο πλευρές και, τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει σχεδιασμός από κοινού για το πως και πότε θα επιστρέψει η δράση, πάντα βεβαίως με την σύμφωνη γνώμη των υγειονομικών αρχών της Ισπανίας.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, αλλά έκαναν τηλεδιάσκεψη… οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE