Θεσσαλονίκη: Δραματική εξέλιξη στη φωτιά με τον νεκρό άντρα - Τι ερευνά η αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Δραματική εξέλιξη στη φωτιά με τον νεκρό άντρα - Τι ερευνά η αστυνομία

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τη φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, σήμερα το πρωί Κυριακή του Πάσχα, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε τη ζωή του ένας 86χρονος άντρας και τραυματίστηκε η σύζυγός του.

 

Άντρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης  σύμφωνα με το Voria.gr ερευνούν το ενδεχόμενο τη φωτιά να έβαλε στο διαμέρισμα ο ένας εκ των δύο γιων του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους γιους, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Το πρωί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και στο σημείο άμεσα έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρός ο 86χρονος άντρας, ενώ τραυματισμένη με εγκαύματα απεγκλωβίστηκε η συζύγός του.

Οι αρχές κατά τη διάρκεια του περιστατικού εντόπισαν τον έναν γιο, όχι όμως και τον δεύτερο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE