Μάχη μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για τον Αζμούν!

Μάχη μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για τον Αζμούν!

Νάπολι, Ατλέτικο και Γουέστ Χαμ μάχονται για την απόκτηση του Ιρανού επιθετικού της Ζενίτ.

Μάχη γύρω από το όνομα του Σαρντάρ Αζμούν!

Ο 25χρονος Ιρανός επιθετικός της Ζενίτ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει μαγνητίσει το βλέμμα αρκετών ομάδων. Η Νάπολι έχει συνδεθεί αρκετές φορές με την περίπτωσή του και αναμένεται το καλοκαίρι να επανέλθει, ενώ στο… κόλπο μπαίνουν και οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουέστ Χαμ.

Την ίδια ώρα, η Ζενίτ φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Μάχη μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για τον Αζμούν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.