ΠΑΡΑ-THEMA

Η θέση των υπεραγορών Παπαντωνίου…

Η θέση των υπεραγορών Παπαντωνίου…

Παρά το γεγονός ότι από την Παρασκευή (17/04) ζητήθηκε επανειλημμένα από τον διαδικτυακό μας Όμιλο η θέση της υπεραγοράς «Παπαντωνίου» σε σχέση με πληροφορίες που δημοσιεύσαμε περί κρουσμάτων σε γνωστή υπεραγορά, εντούτοις δεν μας έγινε κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα επικοινώνησαν μαζί μας άνθρωποι και συνεργάτες των υπεραγορών και τους ξεκαθαρίσαμε πως είμαστε στη διάθεσή τους για οποιοδήποτε σχόλιο. Η μόνη απαίτηση ωστόσο ήταν να αποσύρουμε το δημοσίευμα.

Παρ΄ όλα αυτά, όπως διαπιστώσαμε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (18/04) οι άνθρωποι της υπεραγοράς επέλεξαν να διαψεύσουν αποτεινόμενοι σε άλλα Μ.Μ.Ε.

Όπως και να ‘χει εμείς οφείλουμε δεοντολογικά να παραθέσουμε το περιεχόμενο της εν λόγω ανακοίνωσης: «Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και με γνώμονα τις βασικές τους αξίες, την ειλικρίνεια και το σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό, διαψεύδουν κατηγορηματικά, το χθεσινό άκρως δυσφημιστικό και επιζήμιο δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο αναφέρεται αναληθώς σε αριθμό 10 κρουσμάτων COVID-19 στις Υπεραγορές Πάφου και Λευκωσίας.

Η εταιρεία επιφυλάσσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και καλεί το συγκεκριμένο μέσο όπως ανακαλέσει και διαψεύσει το ανυπόστατο δημοσίευμα άμεσα.

Οι στιγμές που βιώνουμε είναι κρίσιμες και διαβεβαιώνουμε το κοινό και την πελατεία μας ότι τηρούμε και εφαρμόζουμε όλα τα δέοντα μέτρα προστασίας και συμμορφωνόμαστε πλήρως με κάθε Διάταγμα και οδηγίες που εκδίδονται.
Διαβεβαιώνουμε, πως σε περίπτωση που προκύψει μελλοντικά το οποιοδήποτε θέμα το οποίο δύναται να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των πελατών ή του προσωπικού μας, εμείς οι ίδιοι θα προβούμε σε σχετική ανακοίνωση και θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές».

Να σημειωθεί ότι το ThemaOnline, με σημείωμα εκ μέρους της εκδοτικής πλευράς, επανήλθε σε σχέση με την όλη υπόθεση κι έκανε νεότερη ενημέρωση, καταγράφοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το όλο θέμα.

Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές, πρώτιστος στόχος μας είναι η αντικειμενική ενημέρωση του κοινού και το δημόσιο συμφέρον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top