Ο Άλβες βλέπει... Ελλάδα

Ο Άλβες βλέπει... Ελλάδα

Προτιμά την Ελλάδα από τη Σπαρτάκ Μόσχας ο Μπρούνο Άλβες που απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος κρατά ανοικτές τις κεραίες του και για τον Νέτο.

Και πάλι Μπρούνο Άλβες για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει και του χρόνου στη Φενέρμπαχτσε και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 33χρονος σέντερ μπακ σύμφωνα με τους Τούρκους έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να προτιμά την προοπτική της Ελλάδας, όπου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Εκτός από τον Άλβες πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να έχουν στη λίστα τους και τον Νέτο της Ζενίτ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE