ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γυναίκα έκανε δεύτερο τεστ και βγήκε θετική - Υπάλληλος Ταχυδρομείου Γεροσκήπου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γυναίκα έκανε δεύτερο τεστ και βγήκε θετική - Υπάλληλος Ταχυδρομείου Γεροσκήπου

Γυναίκα υπάλληλος του Ταχυδρομείου Γεροσκήπου θετική στο δεύτερο επαναληπτικό τέστ για τον covit 19.

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίσθηκε και στο Ταχυδρομείο Γεροσκήπου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον COVID-19 που λήφθηκαν την Μεγάλη Παρασκευή (17/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ πρόκειται για γυναίκα που εργάζεται στο Ταχυδρομείο της Γεροσκήπου η οποία διαγνώσθη θετική στο δεύτερο τεστ για τον κορωνοϊό ενώ στο πρώτο τεστ που της υποβλήθηκε στην δειγματοληψία που διοργάνωσε ο Δ. Γεροσκήπου ως άτομο της “πρώτης γραμμής”, ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας , το εν λόγω υποστατικό θα μπορεί να επανέλθει σε λειτουργία εφόσον τηρηθούν πιστά οι οδηγίες των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, και εφαρμοστούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα με βάση τα σχετικά Διατάγματα.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ o Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης κάλεσε τους δημότες της Γεροσκήπου να παραμείνουν και αυτές τις Πασχαλινές ημέρες στο σπίτι τους και να κάνουν υπομονή με την χαλάρωση των μέτρων.

Ήδη είπε, οι παρατηρητές της γειτονιάς εργάζονται ακατάπαυστα σε δύο βάρδιες για την τήρηση των μέτρων ενώ στο έργο συνδράμουν και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μέχρις ότου καταπολεμηθεί αυτός ο αόρατος εχθρός.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE