ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρία νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρία νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Ο «υπουργός υγείας» των κατεχομένων Αλί Πιλί ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκαν 3 νέα κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 459 τεστ.  

Ένας από αυτούς είναι δάσκαλος που έφτιαχνε μάσκες, το δεύτερο νοσηλευτικό προσωπικό και το τρίτο άτομο που ήρθε από την Τουρκία στις 5 Μαρτίου.

Γίνεται όπως είπε, ιχνηλάτηση των επαφών και των τριών ατόμων.  

Ανηφορικά με τον εξοπλισμό που έφτασε στα κατεχόμενα από την Κυπριακή Δημοκρατία είπε ότι πρόκειται για χίλιες μάσκες.


Ο Πίλι είπε ότι έχουν αρκετό από αυτόν τον εξοπλισμό και τα φάρμακα, αλλά ανεξάρτητα από το πού προέρχονται, τα δέχονται.

Εν τω μεταξύ,  όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, συνήλθε σήμερα το «υπουργικό συμβούλιο» το οποίο αποφάσισε όπως η μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 06:00 μέχρι 21:00 και η πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 21:00 μέχρι τις 06:00 επεκταθεί μέχρι και της 30 Απριλίου.
 
Αποφασίστηκε επίσης όπως η περίοδος περιορισμού των διακινήσεων μεταξύ των επαρχιών επεκταθεί επίσης μέχρι τις 30 Απριλίου και τα καταστήματα συνεχίζουν να κλείνουν στις 20:00 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE