ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 20 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 20 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά 20 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής 17/04, στο Νοσοκομείο Αναφοράς, από τους 20 ασθενείς, οι τρεις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Την Παρασκευή 17/04, δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα αποτελέσματα  της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε για κορωνοϊό ήταν αρνητικά. Ο ασθενής μεταφέρθηκε σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Εν τω μεταξύ το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς από το  Κέντρο  Βραχείας Νοσηλείας- Κέντρο Διαλογής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ασθενής 55 ετών, θετικός σε κορωνοϊό, με χαρακτηριστικές ακτινολογικές αλλοιώσεις στους πνεύμονες, όπως διαφάνηκαν στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Ο ασθενής βρίσκεται σε σταθερή κλινική κατάσταση αλλά χρήζει χορήγησης οξυγόνου. 

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύθηκαν 123 ασθενείς και δόθηκαν 92 εξιτήρια.
 
Εν τω μεταξύ στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται συνολικά 61 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE