ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aπολαυστικός Κλοπ για καραντίνα: «Πλένω πιάτα, έφτιαξα αυγά, θα μάθω να δένω γραβάτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Aπολαυστικός Κλοπ για καραντίνα: «Πλένω πιάτα, έφτιαξα αυγά, θα μάθω να δένω γραβάτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρόνο για να κάνει πολλά από τα πράγματα τα οποία… αγνοεί παντελώς παρά το γεγονός πως είναι 52 ετών, βρήκε στην καραντίνα λόγω της πανδημίας ο Γιούργκεν Κλοπ!

Ο κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης και… κορονοϊού επιτρέποντος Πρωταθλητών Αγγλίας σε λίγο καιρό, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για όσα έχει αρχίσει να κάνει καθημερινά στο σπίτι για να περάσει την ώρα του και εξέπληξε τον κόσμο με τα… πολύ απλά πράγματα για τα οποία δεν είχε ιδέα.

«Έχω γίνει… υπεύθυνος για το πλύσιμο των πιάτων. Έχω μάθει πολύ καλά το μηχάνημα. Έφτιαξα για πρώτη φορά και αυγά! Είμαι 52 ετών και δεν έχω μάθει να δένω γραβάτα, οπότε η πρόκληση που μου βάζω είναι να το μάθω το επόμενο διάστημα» είπε ο Kloppo!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Aπολαυστικός Κλοπ για καραντίνα: «Πλένω πιάτα, έφτιαξα αυγά, θα μάθω να δένω γραβάτα»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top