ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η απαγόρευση πτήσεων από 18 Απριλίου και για 13 ημέρες

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η απαγόρευση πτήσεων από 18 Απριλίου και για 13 ημέρες

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος εξέδωσε, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, τροποποιητικό Διάταγμα αναφορικά με τη συνέχιση της απαγόρευσης διενέργειας πτήσεων από τις 18 Απριλίου και για περίοδο 13 ημερών.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών αναφέρει ότι βάσει του τροποποιητικού Διατάγματος εξαιρούνται περαιτέρω της απαγόρευσης, οι τεχνικές πτήσεις, οι οποίες πτήσεις θα επιτρέπονται μόνο κατόπιν ειδικής έγκρισης από τη Μονάδα Ασφάλειας Πτήσεων του Τμήματος Πολιτικής αεροπορίας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.
 
Το Διάταγμα τίθεται σε ισχύ από την 24:00 π.μ. ώρα Κύπρου της 18ης Απριλίου 2020.

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE