ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η απαγόρευση πτήσεων από 18 Απριλίου και για 13 ημέρες

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η απαγόρευση πτήσεων από 18 Απριλίου και για 13 ημέρες

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος εξέδωσε, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, τροποποιητικό Διάταγμα αναφορικά με τη συνέχιση της απαγόρευσης διενέργειας πτήσεων από τις 18 Απριλίου και για περίοδο 13 ημερών.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών αναφέρει ότι βάσει του τροποποιητικού Διατάγματος εξαιρούνται περαιτέρω της απαγόρευσης, οι τεχνικές πτήσεις, οι οποίες πτήσεις θα επιτρέπονται μόνο κατόπιν ειδικής έγκρισης από τη Μονάδα Ασφάλειας Πτήσεων του Τμήματος Πολιτικής αεροπορίας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.
 
Το Διάταγμα τίθεται σε ισχύ από την 24:00 π.μ. ώρα Κύπρου της 18ης Απριλίου 2020.

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE