Ο Ρονάλντο έβαλε πλάτη για τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας!

Ο Ρονάλντο έβαλε πλάτη για τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας!

Η πανδημία έχει ‘γονατίσει’ οικονομικά τις ομάδες των χαμηλών κατηγοριών στην Πορτογαλία και η πρωτοβουλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρήκε ανταπόκριση στους συμπαίκτες του στην εθνική, μπορεί να αποδειχθεί σανίδα σωτηρίας.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει ‘παραλύσει’ το ποδόσφαιρο. Την στιγμή που οι μεγάλοι σύλλογοι στην Ευρώπη αγωνίζονται να μειώσουν την τεράστια οικονομική χασούρα, οι ομάδες μικρότερου βεληνεκούς παλεύουν να μην… βαρέσουν κανόνι.

Με τα έσοδα πλέον στο μηδέν, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Έτσι μοιάζει εξαιρετικά αξιέπαινη η πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών της εθνικής Πορτογαλίας, που αποφάσισαν να δωρίσουν το 50% του πριμ τους για την πρόκριση στο Euro 2020 σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών της Πορτογαλίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Μέσω του instagram μάλιστα, ο Μπερνάρντο Σίλβα αποκάλυψε πως ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μίλησε στους συμπαίκτες του, προτρέποντας τους να υιοθετήσουν την πρόταση του για την συγκεκριμένη δωρεά. Φυσικά κανείς δεν αρνήθηκε.

“Στην πραγματικότητα ήταν ο Κριστιάνο που πριν από λίγες μέρες έριξε την ιδέα να δωρίσουμε μέρος από τα μπόνους πρόκρισης στο Euro.

Έτσι λοιπόν όλοι οι διεθνείς θα κάνουμε δωρεά το 50% του πριμ. Ο Κριστιάνο συνηθίζει να παρεμβαίνει με αυτό τον τρόπο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει ήδη μια δωρεά 1 εκατ. ευρώ σε νοσοκομεία της Λισσαβώνας και του Οπόρτο, με τα οποία θα δημιουργηθούν νέες κλίνες στις μονάδες εντατικής θεραπείας, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει ήδη συμφωνήσει να μην πληρωθεί 4 μισθούς από τη Γιουβέντους, βοηθώντας τον ιταλικό σύλλογο να μειώσει την τεράστια οικονομική ζημιά που έχει δημιουργηθεί από την πανδημία.

Πηγή: contra.gr

The post Ο Ρονάλντο έβαλε πλάτη για τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE