ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν είχαν τι άλλο να πάρουν και άρπαξαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν είχαν τι άλλο να πάρουν και άρπαξαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα

  Τέσσερα κυνηγετικά όπλα έκλεψαν από οικία 35χρονου στην Λεμεσό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως διερευνά υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής τεσσάρων κυνηγετικών όπλων.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 15/04, καταγγέλθηκε από 35χρονο ότι μεταξύ του μηνός Φεβρουαρίου και 15/04/20 άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του αποβιώσαντα πατέρα του, στην οποία δεν διέμενε κανένας και έκλεψαν τα εν λόγω όπλα.

Μέλη της Αστυνομίας, επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE