Δρ Γεώργιος Νικολόπουλος: «Δεν είναι δύσκολο να δούμε και μηδενικά κρούσματα» – Αφήνουν ελπίδες οι δηλώσεις του

Δρ Γεώργιος Νικολόπουλος: «Δεν είναι δύσκολο να δούμε και μηδενικά κρούσματα» – Αφήνουν ελπίδες οι δηλώσεις του

Αναμένουμε μηδενικά κρούσματα για να είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά δεν είναι δύσκολο να φτάσουμε σε κάτι τέτοιο δήλωσε ο Δρ Γεώργιος Νικολόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Κρατικού καναλιού ο Δρ Νικολόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως είμαστε σε καλό δρόμο μελετώντας τους αριθμούς αλλά δεν φτάσαμε στο τέλος.

Όπως ανέφερε αυτή και η επόμενη εβδομάδα που διανύουμε θα είναι κρίσιμες ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων και τον νεκρών που θα ανακοινωθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.