«Λουκέτο» μέχρι τις 31 Αυγούστου στη Γερμανία, αλλά με «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» για το ποδόσφαιρο με… «αγώνες-φαντάσματα»!

«Λουκέτο» μέχρι τις 31 Αυγούστου στη Γερμανία, αλλά με «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» για το ποδόσφαιρο με… «αγώνες-φαντάσματα»!

Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξαχθεί καμία μεγάλη διοργάνωση σε κανένα άθλημα μέχρι τις 31 Αυγούστου. Παραμένει η πιθανότητα για κεκλεισμένων ματς στο ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο των γενικών μέτρων για την καταπολέμηση του Covid-19, η Γερμανία αποφάσισε να βάλει γενικό λουκέτο στα σπορ μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Όπως έγινε γνωστό, καμία μεγάλη διοργάνωση δεν θα διεξαχθεί για τους επόμενους 4.5 μήνες, όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ποδόσφαιρο μπορεί να «επιβιώσει».

Το σενάριο μιλά για «αγώνες-φαντάσματα», ματς δηλαδή χωρίς οπαδούς, τα οποία δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν μάλιστα μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγή: sdna.gr

The post «Λουκέτο» μέχρι τις 31 Αυγούστου στη Γερμανία, αλλά με «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» για το ποδόσφαιρο με… «αγώνες-φαντάσματα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.