ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Επιβεβλημένο μέτρο οι κυβερνητικές εγγυήσεις

Αβέρωφ: Επιβεβλημένο μέτρο οι κυβερνητικές εγγυήσεις

Επιβεβλημένο μέτρο οι κυβερνητικές εγγυήσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.


Οι κυβερνητικές εγγυήσεις είναι ένα επιβεβλημένο μέτρο που οι συνθήκες το επιβάλλουν να ψηφιστεί το συντομότερο για να δοθεί ρευστότητα στο σύνολο των κυπριακών επιχειρήσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, προσθέτοντας παράλληλα ότι πρέπει να εξεταστούν και άλλοι τρόποι «για να ενισχύσουμε τη ρευστότητα των τουριστικών επιχειρήσεων».

Επιπλέον, ο κ. Νεοφύτου είπε πως σε όσους ξένους έχουν καταβάλει χρηματικές προκαταβολές για διακοπές τους στην Κύπρο την περίοδο αυτή, αντί για επιστροφή χρημάτων, να δοθούν κουπόνια τα οποία να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν μέχρι και το τέλος του 2021.

«Συνεπώς, με τον τρόπο αυτό δεν θα επηρεαστεί επιπρόσθετα η ρευστότητα των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα θα εξασφαλιστεί ότι οι τουρίστες αυτοί θα έρθουν στην Κύπρο, είτε αργότερα φέτος ή του χρόνου», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top