Η Βουλή ψήφισε ομόφωνα 3 νόμους, δεν ψηφίστηκε η σφαγή αμνών με θρησκευτικά ήθη

Η Βουλή ψήφισε ομόφωνα 3 νόμους, δεν ψηφίστηκε η σφαγή αμνών με θρησκευτικά ήθη

Συνήλθε εκτάκτως το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην παρουσία 22 βουλευτών

 

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε το απόγευμα της Τετάρτης 15/4 ομόφωνα σε νόμους τη φορολογία για ναυτιλία, τη δίμηνη αναστολή της επιβολής επιβαρύνσεων στα αποχετευτικά τέλη,  και την παράταση  της αναστολής του νόμου που αφορά εταιρείες και την επιβολή χρηματικής επιβάρυνσης από τον Έφορο Εταιρειών σε εταιρείες, σε περίπτωση που παραλείπουν να υποβάλουν έγκαιρα έντυπα και έγγραφα, όπως είναι η ετήσια έκθεση εταιρείας, τα έγγραφα για τα εγγεγραμμένα γραφεία εταιρειών, για παραχώρηση μετοχών.
 
Το νομοσχέδιο για τη δίμηνη αναστολή της επιβολής επιβαρύνσεων στα αποχετευτικά τέλη ψηφίστηκε με τη διαδικασία του κάτ΄ επείγοντος, διαδικασία που δεν έγινε αποδεχτή για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε να ψηφιστεί ως κατ’ επείγον και στόχευε στην προσωρινή παροχή δυνατότητας για τη σφαγή αμνοεριφίων με θρησκευτικά ήθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.