Ομόνοια - Απόλλωνας: Οι παίκτες που είναι στο όριο

Ομόνοια - Απόλλωνας: Οι παίκτες που είναι στο όριο

Ανέκαθεν οι αγώνες ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα πρόσφεραν θέαμα αλλά και πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Πόσο μάλλον τώρα, που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο κάθε βαθμός είναι «χρυσάφι».

Στο αυριανό ντέρμπι στο ΓΣΠ (16:00) ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, αφού βρίσκονται στο όριο καρτών.

Από την γηπεδούχο Ομόνοια, οι Λομπιανίτζε και Ασίς έχουν από 5 κάρτες, ενώ Σκέμπρι, Ρόντρι και Γκουλόν έχουν συμπληρώσει 3.

Για τον Απόλλωνα ο Τουράμ είναι στις 3 κάρτες. Γκουγιόν και Βασιλείου είναι επίσης στο όριο, αλλά είναι εκτός αποστολής. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Απόλλωνας θα έχει εκτός τους Μερκή, Παπουλή, Σανγκόι και Χαμντανί λόγω καρτών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE