Δύο νέοι ασθενείς στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου

Δύο νέοι ασθενείς στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου

Δύο νέοι ασθενείς διακομίσθηκαν στο  Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου με λοίμωξη του αναπνευστικού,  ενώ συνολικά μέχρι στιγμής νοσηλεύονται  έξι ασθενείς.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου, δύο νέοι ασθενείς  εισήχθησαν αρχικά στο Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας και στη συνέχεια στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών. Πρόκειται για 74χρονη γυναίκα και έναν 75χρονο άντρα, οι οποίοι κρατήθηκαν για νοσηλεία.
 
Εξάλλου στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται μια γυναίκα 83 ετών, ένας 41χρονος, ένας 43χρονος και ένας 88χρονος και τα δύο νέα περιστατικά της 74χρονης και του 75χρονου. 

Όλοι έχουν υποβληθεί σε σχετική δειγματοληψία για τον κορωνοϊό  ενώ μέχρι στιγμής έχει γνωστοποιηθεί το αποτέλεσμα του 88χρονου ασθενή το οποίο είναι αρνητικό. 

Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο επαναληπτικός έλεγχος για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Πάφου  (575 άτομα ) στο Ιατρείο Δημόσιας Υγείας στη βάση προγράμματος   από  σήμερα και τις τις επόμενες δύο  μέρες , όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί .  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE