Πρωτάθλημα Cyta: 373 τέρματα σε 23 αγωνιστικές (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Πρωτάθλημα Cyta: 373 τέρματα σε 23 αγωνιστικές (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Μετά από την ολοκλήρωση 23 αγωνιστικών στο Πρωτάθλημα Cyta, ο απολογισμός κατέγραψε 373 συνολικά τέρματα που περιλαμβάνει τις 22 αγωνιστικές της πρώτης φάσης και την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης.

Τα 373 τέρματα αντιστοιχούν σε 16.21 τέρματα ανά αγωνιστική ή 2.7 ανά αγώνα.

Στους σχετικούς πίνακες που δημοσιεύουμε σήμερα, μετά από την έρευνα που έγινε από το Τεχνικό Τμήμα της Ομοσπονδίας, παρουσιάζονται ενδιαφέροντα στατιστικά με τα τέρματα του Πρωταθλήματος και για τις 12 ομάδες που συμμετέχουν.

Στον Α’ όμιλο, τα περισσότερα τέρματα, 45, τα πέτυχε η Ανόρθωση και ακολουθούν, ο Απόλλων με 39, το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ με 36, η Ομόνοια με 34 και η ΑΕΛ με 27.

Η Ομόνοια έχει την καλύτερη άμυνα από τον Α’ όμιλο με 13 τέρματα παθητικό. Ακολουθούν, το ΑΠΟΕΛ με 16, η Ανόρθωση με 21, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ με 29 και ο Απόλλων με 30.

Στο Β’ όμιλο, ο Εθνικός Άχνας έχει την καλύτερη επίθεση με 31 τέρματα ενώ 29 πέτυχε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ακολουθούν με 28 ο Ολυμπιακός, 27 η Νέα Σαλαμίνα, 26 η Πάφος και 15 η Δόξα.


Την καλύτερη άμυνα στο Β’ όμιλο τη διαθέτει η Πάφος με 28 τέρματα κατά. 35 τέρματα δέχτηκε ο Ολυμπιακός, 38 η Νέα Σαλαμίνα, 43 η ΕΝΠ, 45 η Δόξα και 46 η ΕΝΠ.

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Πρωτάθλημα Cyta: 373 τέρματα σε 23 αγωνιστικές (ΠΙΝΑΚΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE