ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 25 ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού- Τέσσερις οι διασωληνωμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 25 ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού- Τέσσερις οι διασωληνωμένοι

Στους 25 ανήλθε την Μεγάλη Τετάρτη 15/4 ο αριθμός των ασθενών που βρίσκονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού, την ώρα που τέσσερα άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, στη ΜΕΘ του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ ένας ακόμη ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος με ύποπτα συμπτώματα.
 
Συνολικά 25 άτομα νοσηλεύονται στον 5ο όροφο, εκ των οποίων οι δυο έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ 23 αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους.
 
Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, από τις 19:00 χθες μέχρι τις 07:00 σήμερα, εξετάστηκαν εννέα άτομα, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εισαγωγή.
 
Ακόμη δυο άτομα έγιναν εισαγωγή μετά που προσήλθαν για εξέταση στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.
 
Εν τω μεταξύ οι δειγματοληπτικές εξετάσεις στους επαγγελματίες υγείας συνεχίζονται στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου Λεμεσού και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
 
Υπενθυμίζεται πως σε άλλα οκτώ σημεία της πόλης γίνονται δειγματοληπτικές εξετάσεις σε εργαζόμενους του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE