ΠΑΦΟΣ: Συνωστισμός στα Γραφεία Μεταφορών - Συνάθροιση πολλών ατόμων και μηδαμινές αποστάσεις

ΠΑΦΟΣ: Συνωστισμός στα Γραφεία Μεταφορών - Συνάθροιση πολλών ατόμων και μηδαμινές αποστάσεις

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα σήμερα παρατηρείται μεγάλη κίνηση στα Γραφεία Μεταφορών στην Πάφο, ενόψει και των εορτών του Πάσχα, για την αποστολή δεμάτων σε άλλες πόλεις, με τη συνάθροιση πολλών ατόμων, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον, και με χειραψίες, κατά παράβαση των μέτρων και συστάσεων για αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συμπολίτες μας κατήγγειλαν στο ΚΥΠΕ το φαινόμενο συνωστισμού λόγω των εορτών του Πάσχα στα Γραφεία Μεταφορών, ενώ το θέμα σχολίασε με δηλώσεις του ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαπής πρέπει να λαμβάνονται τα μέτρα προστασίας και κάλεσε το κοινό να συμμορφώνεται πιστά με τις πρόνοιες του διατάγματος που εκδόθηκε σύμφωνα με τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Ο κ. Τσαπής δήλωσε ότι η Αστυνομία Πάφου θα συνεχίσει να προβαίνει στους απαιτούμενους ελέγχους εκεί και όπου εντοπίζεται συγκέντρωση κόσμου και εάν διαπιστώνεται παράβαση του διατάγματος η Αστυνομία θα προχωρεί σε καταγγελίες.

Σημειώνεται πως μεγάλη επισκεψιμότητα παρατηρήθηκε σήμερα και χθες και στα τραπεζικά ιδρύματα της Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE